De website van CCM3 gebruikt cookies (en andere technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website onder andere om deze te analyseren en te verbeteren en om er voor te zorgen dat je voor jou relevante informatie te zien krijgt. Door gebruik te maken van deze website of door hieronder op akkoord te drukken, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies en het verzamelen van informatie aan de hand daarvan op de website van CCM3.

"Innovatieve Specialist"
CCM3
Biesboschhaven Noord 7a
4251 NL Werkendam

Postbus 50
4250 DB Werkendam

Tel: 085-040 48 00
Fax: 0183-60 01 92
Email: info@ccm3.nl

Privacy verklaring

Pompsysteem

CCM3 Piping & Construction, is uw professionele partner wanneer het gaat om piping en staal-constructies. Als toonaangevend bedrijf in Piping en Constructies, staan wij bekend om onze kwalitatief hoogwaardige leidingwerken & constructiewerk, welke wij leveren aan de maritieme sector, de offshore en het industriegebied. Onze diensten en producten zijn het resultaat van een uitgebreide technische expertise en uitstekende vaardigheden. Wanneer u nog op zoek bent naar een ervaren partner in piping & constructie, dan is CCM3 de juiste partner.

Onze klanten staan centraal

CCM3 biedt maatwerkoplossingen in staal, RVS en aluminium. Wij kunnen u op een breed terrein van dienst zijn zoals ontwerpen, buis- en plaatverwerking, constructiewerk, conservering en montage.

We luisteren goed naar uw wensen en brengen onze kennis en ervaring in om samen te komen tot een optimale oplossing zowel op het gebied van duurzaamheid, uitstraling en functionaliteit.

Kenmerkend voor de aanpak van CCM3 is

  • Uitvoering en levering volgens duidelijke vooraf gemaakte afspraken 
  • Beloften worden waar gemaakt - op tijd en precies zoals u dat vraagt 
  • Veelzijdig en compleet - indien gewenst verzorgen wij het gehele project van ontwerp t/m levering 
  • Het bieden van snelle en flexibele oplossingen

Specialismen van CCM3

  • Stalen en RVS-trappen en hekwerken compleet verzorgd 
  • Constructiewerk (staal en RVS)  
  • Constructie-onderhoudswerk voor en in productiebedrijven
  • Skidbouw

Enkele foto's: