De website van CCM3 gebruikt cookies (en andere technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website onder andere om deze te analyseren en te verbeteren en om er voor te zorgen dat je voor jou relevante informatie te zien krijgt. Door gebruik te maken van deze website of door hieronder op akkoord te drukken, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies en het verzamelen van informatie aan de hand daarvan op de website van CCM3.

"Innovatieve Specialist"
CCM3
Biesboschhaven Noord 7a
4251 NL Werkendam

Postbus 50
4250 DB Werkendam

Tel: 085-040 48 00
Fax: 0183-60 01 92
Email: info@ccm3.nl

Privacy verklaring

Actueel

Nieuws van de week:

CCM3 heeft een aantal nieuwe voertuigen er bij. Wij zijn er trots op om onze verder te kunnen ontwikkelen en om te kunnen doorzetten met deze mooie wagens en aanwinsten.

MS Gouwenaar

donderdag 29 september 2016

CCM3 mag in opdracht van Concordia Group het leidingwerk, pompen en vloeren gaan verzorgen aan boord van de “Gouwenaar 2”; een innovatief en zuinig containerbinnenvaartschip wat gebouwd gaat worden door Concordia Group te Werkendam. Het schip is speciaal ontworpen om binnen de toegestane maximale afmetingen op de Gouwe te kunnen varen. Dit schip kan tot 25 procent meer containers meenemen en zal 25 procent minder brandstof gaan verbruiken dan een standaard schip van deze afmetingen. De Gouwenaar gaat Heineken bier vervoeren van de brouwerij in Zoeterwoude naar de zeehavens in Rotterdam en Antwerpen.


 

<< Terug