De website van CCM3 gebruikt cookies (en andere technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website onder andere om deze te analyseren en te verbeteren en om er voor te zorgen dat je voor jou relevante informatie te zien krijgt. Door gebruik te maken van deze website of door hieronder op akkoord te drukken, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies en het verzamelen van informatie aan de hand daarvan op de website van CCM3.

"Innovatieve Specialist"
CCM3
Biesboschhaven Noord 7a
4251 NL Werkendam

Postbus 50
4250 DB Werkendam

Tel: 085-040 48 00
Fax: 0183-60 01 92
Email: info@ccm3.nl

Privacy verklaring

Visie

Een doordachte en een duidelijke visie helpen ons om een zo hoog mogelijke kwaliteit, flexibiliteit en leverbetrouwbaarheid te realiseren.

Op alle niveaus binnen ons bedrijf is onze visie geïntegreerd. In ons productieproces, in ons kwaliteit- en projectmanagementsysteem en op de werkvloer.

CCM3 streeft naar de juiste kwaliteit als toonaangevende leverancier van systemen en toepassingen voor de vloeistofdistributie binnen de industrie en scheepvaart en het onderhoud daarvan. CCM3 focust zich met name op leidingsystemen, pompen en ballast water treatment systemen, en de bijhorende ondersteunende constructies.